Spanje heeft zijn eerste geval van het nieuwe #coronavirus in La Gomera, Canarische Eilanden, bevestigd. Wuhan Coronavirus

Spanje heeft zijn eerste geval van het nieuwe #coronavirus in La Gomera, Canarische Eilanden, bevestigd.
Wuhan Coronavirus
@CoronavirusNieuws

10h
Spanje heeft zijn eerste geval van het nieuwe #coronavirus in La Gomera, Canarische Eilanden, bevestigd. De patiënt is in direct contact geweest met een bevestigd geval in Duitsland, samen met een andere persoon, uit een groep van 5 toeristen die worden gecontroleerd op het eiland. De patiënt is in afzondering.
CNN Internationaal
@cnni

6h
Een persoon in La Gomera, in de keten van de Canarische Eilanden in Spanje, is gediagnosticeerd met het Wuhan coronavirus, het nationale ministerie van Volksgezondheid van het land aangekondigd. De patiënt maakte deel uit van een groep van vijf personen die in contact stonden met een persoon die besmet was toen hij in Duitsland was.


Salud Pública
@SaludPublicaEs

11h
El Centro Nacional de Microbiología, del Instituto de Salud Carlos III, confirma un caso de #coronavirus detectado en España. Se trata del análisis a una de las muestras enviadas desde La Gomera, Canarias. El paciente está ingresado y aislado en un centro hospitalario de la isla.


EFE Noticias
@EFEnoticias

11h
Uno de los cinco alemanes aislados en el Hospital de La Gomera por haber estado en contacto en su país con una persona afectada por el coronavirus, ha dado positivo en esta enfermedad, por lo que se convierten en el primer casos detectados en España. EFE

Antoni Trilla
@ToniTrilla
- · 5h
#nCoV2019 Sanitat confirma el primer cas importat de coronavirus a
, relacionat amb un contagi en
. Schat, ik voel de simptomen van La Gomera. Cas i contactes detecteert i aïllats per evitar noves uitzendingen. Res no esperable: Blijf kalm!

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Straßenstrich-Immer mehr Frauen gehen in die Prostitution für Einkommen, insbesondere aus den Universitäten

Europas Öffentlichkeit sieht zu -Straßenstrich C-63 von Lloret de Mar

Lloret de Mar-Tödliches Vergnügen-Nicht aus dem Urlaub zurück