6.000 Personen gegen das Castor Projekt-6.000 personas es manifesten a les Cases contra el projecte Castor

6.000 Menschen von beiden Seiten des Flusses Senia versammelten sich am letzten Sonntag , um sich gegen das Castor-Projekt auszusprechen. Die seismische Krise , die das Gas Injektion Projekt Unterwasser-Anlage Castor verursachte, hat den Traum, dass die Investitionen für die Provinz Castellón generiert hatte, gebrochen. Hunderte von Menschen, links und rechts des Flusses Senia und Terres de l' Ebre zeigten sich an der Promenade von Alcanar, um das Herunterfahren und den Rückbau der Anlage, die Escal UGS gefördert hat, zu verlangen. Das Unternehmen hat bestätigt, dass es möglicherweise die Erdbeben beschleunigt habe, die seit Wochen im Terres de l' Ebre und nördlichen Regionen von Castellón vorhanden waren. Der Beginn der Veranstaltung ging einher mit einem Erdbeben von 2.2 auf der Richterskala.

 Unes 6.000 persones de banda i banda del riu Sénia van manifestar-se aquest diumenge a les Cases d'Alcanar per reclamar l'aturada del projecte Castor. A partir d'ara, a més de convocar assembles informatives i noves mobilitzacions, la Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia obre un període de treball per denunciar el projecte d'Escal UGS davant de la justícia espanyola i europea. La crisi sísmica que ha provocat la injecció de gas a la planta submarina del projecte Castor ha trencat el somni que la inversió havia generat a les comarques de Castelló. Centenars de persones de les Terres del Sénia i de les Terres de l'Ebre van manifestar-se pel passeig marítim de les Cases d'Alcanar per reclamar l'aturada i el desmantellament de la planta que ha promogut Escal UGS. L'empresa ja ha reconegut que potser ha accelerat els terratrèmols que des de fa setmanes afecten les Terres de l'Ebre i les comarques del nord de Castelló. De fet, l'inici de la manifestació gairebé va coincidir amb un sisme de 2,2 graus de magnitud. La marxa va recórrer el passeig marítim de les Cases d'Alcanar des de la platja dels Estanyets fins al port. Un cop allà, van fer la lectura del manifest en què van exigir el tancament definitiu i el desmantellament final de les instal·lacions del Castor.

A banda, també van instar l'empresa Escal UGS a aportar les dades que siguen necessàries per poder buscar una solució a l'activitat sísmica o evitar l'augment de la intensitat dels terratrèmols. A més, la Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia va mostrar-se convençuda que la fiscalia de Castelló, que ha obert diligències penals contra el projecte, descobrirà les irregularitats que hagen pogut fer els responsables del projecte Castor. En aquest sentit, dimarts al vespre es farà una reunió als Serveis Agraris d'Alcanar per establir els diferents grups de treball de la plataforma. També donaran suport a la 'Muralla Humana' que s'ha convocat dimecres al passeig marítim de Vinaròs. I per dijous al vespre, les agrupacions Arran i Jóvens de l'Ebre han convocat una concentració, a Barcelona, a les portes de les delegació del govern espanyol. Finalment, de cara al proper cap de setmana s'han organitzat diverses sessions informatives on s'han convidat tècnics especialitzats que puguin resoldre tots els dubtes que tingui la ciutadania. Seran divendres a la Sénia i dissabte a Vinaròs i Ulldecona.

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Straßenstrich-Immer mehr Frauen gehen in die Prostitution für Einkommen, insbesondere aus den Universitäten

Europas Öffentlichkeit sieht zu -Straßenstrich C-63 von Lloret de Mar

Lloret de Mar-Tödliches Vergnügen-Nicht aus dem Urlaub zurück